Ziggo zenderaanbod - Nieuwe en gewijzigde zenders

Is mij bekend. Ik had er bij moeten zetten dat dit de officiële bekendmaking is van Ziggo over het verdwijnen van deze zender. Zoals gewoonlijk komt er geen vervanging voor deze zender.
Volgens mij hebben ze alleen vermeld dat het stopt per 1-1. Dus of er nog wat in de plaats komt, is nog niet bekend. En zo melden ze dat altijd al. Wellicht komt er wel wat anders maar wordt dat pas later bekend.
 
Volgens mij hebben ze alleen vermeld dat het stopt per 1-1. Dus of er nog wat in de plaats komt, is nog niet bekend. En zo melden ze dat altijd al. Wellicht komt er wel wat anders maar wordt dat pas later bekend.
Genoeg zenders die Ziggo niet heeft.
 

Mooi stukje 😀 Ik las bijna mezelf er in die ook niet snapt dat Delta RTL Television niet naar HD opwaardeerd of CNN.
Hoewel CNN er wel snel aan komt. En waarom er nog zenders in SD worden toegevoegd. Het blijft de keuze van de provider welke zenders naar HD gaan.

Neemt niet weg dat ik ook vind dat HD langzamerhand de standaard moet zijn. SD is het oude coax-analoog, niet meer van deze tijd.
 
Ik klaag niet zo veel. Ik ben best tevreden bij Delta. Ik heb wel een mening, waarbij ik HD de standaard vind en SD 1990.
Wanneer ik de staatjes bekijk dan doet Ziggo het zo slecht nog niet qua HD. Sterker nog Ziggo heeft op dit moment de meeste HD zenders van alle providers. In die zin snap ik het verhaal op TotaalTv niet. Eerder zou dit op Delta en KPN gericht moeten zijn.
 
Laatst bewerkt:
:police: Ter herinnering nogmaals het startbericht van dit topic

Dit topic is bedoeld om nieuwe en/of gewijzigde zenders aan te kondigen.
Geen berichten over welke zenders je zou willen, maar alleen berichten over wijzigingen in het zender aanbod van ziggo.

Technische wijzigingen in het zenderaanbod kun je kwijt in het topic: Zenderaanbod - Technische wijzigingen

Dus ook geen:
  • discussies over zenderpakket andere providers
  • discussies over berichten op andere websites (dat doe je maar op die website)
  • discussies over personen (dat doe je maar via privéberichten)
 
Als ik zo zie is de kans groot dat we Comedy Central +1 krijgen dus de reguliere programmering met een uur vertraging.
 
+1 kanalen zullen er in Nederland nooit komen. Zelfs op de satelliet waar ze in UK veel gebruikt waren, zie je het aantal al teruglopen. In feite hebben we bij de meeste providers al de mogelijkheid om programma's die een uur eerder zijn begonnen om terug te kijken via Begin Gemist en Replay TV. Natuurlijk niet bij Ziggo waar je ook via DVB-C FTC of met smartcard kan kijken via televisie of eigen decoder. Maar dat is slechts een zeer beperkt deel van de kijkers. En Ziggo zet duidelijk in op de eigen bruikleendecoders. En het is voor velen wellicht vloeken in de kerk maar de toekomst bij Ziggo is echt IPTV.
 
Terug
Bovenaan