Ziggo Go Android TV werkt niet meer

Pjotr4726

Forum Gebruiker
Berichten
93
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Gisteren een gedwongen update uitgevoerd, en nu werkt het niet meer in Spanje. Iemand die een oplossing weet? Of anders toch maar NLZiet nemen.
 
Voordat we je kunnen helpen zal je toch meer duidelijkheid moeten verschaffen over wat nu precies het probleem is. Crasht de app? Is er een regio lock? Kan je niet inloggen? Etc, etc.
 
Ik kon tot gisteren in spanje op mijn android tv naar Ziggo kijken, maar na een gedwongen update niet meer. De app werkt goed, alleen is er een regio lock.
 
Deze versie krijg ik net thuis..
 

Bijlagen

  • Screenshot_20220622-213433_Ziggo GO.jpg
    Screenshot_20220622-213433_Ziggo GO.jpg
    82,8 KB · Weergaven: 101
Het is op mijn philips android tv, niet op een mobiel. Ik gebruik nu chromecast, maar is niet erg handig en buffert regelmatig. Niet bevorderlijk voor het kijkgenot.
 
Ah ok, dan klopt het wel. Ziggo heeft voor Android TV andere voorwaarden gehanteerd.
De reden was volgens mij dat het qua functionaliteit in de buurt komt van een mediabox en niet bedoelt is om buitenshuis te gebruiken.
Dit in tegenstelling tot Ziggo Go op je mobiel.
Waarom het eerst wel wekte? Geen idee, er is dus verschil tussen Ziggo Go op je mobiel en voor de TV. Misschien stond de mobiele versie op je TV geinstalleerd en is deze nu ge-upgrade naar de TV app?
 
Door dit beleid verliest Ziggo weer een klant, en ik zal niet de laatste zijn. Je betaald voor de abo, maar mag niet in het buitenland kijken. Een beetje kortzichtig van Ziggo.
 
Door dit beleid verliest Ziggo weer een klant, en ik zal niet de laatste zijn. Je betaald voor de abo, maar mag niet in het buitenland kijken. Een beetje kortzichtig van Ziggo.
dat is niet de schuld van ziggo hun bepalen dat niet altijd meestal de contentaanbieders
 
Door dit beleid verliest Ziggo weer een klant
Dat is natuurlijk prima, maar bij andere providers is het niet anders.
Bij KPN kan het ook niet op die maner:
"Je kunt de KPN Smart TV app alleen gebruiken als je verbonden bent met je KPN thuisnetwerk. Dit kan zowel bedraad als via WiFi. Ben je niet verbonden met je thuisnetwerk? Dan werkt de app helaas niet."

Ook daar werkt het via chromecast / apple tv wel. Dus een verschil tussen 'casten' en de speciale TV app.
Zoals Robin aangeeft, vanwege afspraken met contentaanbieders.
 
Terug
Bovenaan