Aanbod TV zenders KPN, Ziggo, Delta, T-Mobile

Bijgewerkt, ook vandaag naar HD bij Delta:

Mezzo
192TV
Meiden van Holland Hard
OUT TV
Ik lees nu dat @Jarco Kriek het ook heeft opgepikt, Delta heeft dit jaar al zeker 14 zenders naar HD gezet, zie dit topic en het Deltatopic en dus niet alleen de 5 genoemde op TotaalTv. La une en due, RTL Lounge, Crime en Telekids, NPO 1 Extra HD, Boomerang, Cartoon Network , Crime Investigation+ En 538TV
 
Kabelnoord al evenmin. Op de website staat dat er ruimte moet worden gecreëerd maar dat zal voor de, nog circa 5000(?), coaxklanten zijn.
Blijft een beetje vreemd want Ziggo heeft, voor zover ik kan nagaan, meer tv-zenders als je de extra pakketten meetelt. En meer HD ook.
Wel heeft KN nog 12 analoge tv-zenders op het netwerk staan. Dat waren er eerst veel meer trouwens.
 
Maar Ultra HD lukt maar niet bij Delta en Caiway en T mobile.

Maar geven deze clubs al UHD/4K geschikte ontvangers aan hun klanten, anders heeft het natuurlijk weinig zin? Ik kan me zo voorstellen dat t-mobile alleen HD ontvangers uitgeeft gezien hun doelgroep.
 
Delta heeft 4K ontvangers, Caiway 2K ontvangers, wat ik niet begrijp omdat Caiway wil de hoofdprijs vraagt voor zijn product.
 
Dus Kabel Noord kan zo inschuiven bij Delta en Caiway. Die gebruiken hetzelfde platform volgens mij.
 
Ik zou voor de volledigheid in het lijstje van Ziggo de TV Francaise en TV Italiano zenders er ook bij vermelden, aangezien deze voor alle Next gebruikers beschikbaar zijn. De oude mediaboxen worden omgeruild voor de Next (Mini). Alleen de kijkers zonder mediabox kunnen de zenders niet krijgen. Desnoods zet je er HD zonder basis bij, want het is als het ware semi-aanvullend.
 
Terug
Bovenaan